Иво Аръков стана татко за първи път, а радостната новина съобщи лично той

...
Иво Аръков стана татко за първи път, а радостната новина съобщи лично той
Коментари Харесай

Иво Аръков стана баща за първи път

Иво Аръков стана баща за първи път, а радостната новина съобщи лично той в профила си в обществените мрежи, само че не с пост, а в стори. Актьорът качи две фотоси, които са задоволително красноречиви за това, което му се случва в този миг

И в случай че очаквате да видите обичайното бебешко краче или ръчичка, ще останате сюрпризирани от метода, по който той издаде значимото събитие. Ето по какъв начин Аръков разгласи, че е станал татко:



На първата е обичаната му Габриела по бански, евентуално снимана преди да забременее, тъй като се вижда, че е в топ форма и без каквото и да е било коремче. А на идващия кадър Аръков към този момент написа: " Поздравления за приятелката ми, която през днешния ден стана " MILF " " (определение на британски за секси мамче).

На втората фотография артистът е гол до кръста и е нарекъл себе си " Sugar daddy ". Двамата с Габриела все още нямат нито годеж, нито брак, не приказват и за женитба, и наподобява по този начин им харесва повече - поради обстоятелството, че артистът продължава да се обръща към Габриела с " приятелката ми ".

Бебето е момченце, само че двамата все още пазят в загадка какво име са избрали.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР